Ποιά θέση θα κατακτήσει ο Αλκαίος φέτος?

Πως σας φάνηκε το blog μας?

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΘΕΜΑ : Η Μάρω Λύτρα επιστρέφει μέσω Τουρκίας


Στην Τουρκία βρίσκεται η Μάρω Λύτρα. Μετά από καιρό αποχής από τη δισκογραφία η sexy τραγουδίστρια επιστρέφει δυναμικά, αυτή τη φορά μέσω της γείτονος, στην οποία ανοίγει τα φτερά της. Η Μάρω δέχτηκε πρόταση από...


διάσημο Τούρκο καλλιτέχνη προκειμένου να τραγουδήσουν ντουέτο το νέο του σουξέ. «Είμαι στην Τουρκία μαζί με τον Σινάν. Είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Τουρκία. Μαζί ηχογραφήσαμε ένα τραγούδι και αυτές τις ημέρες θα γυρίσουμε το video-clip» δηλώνει η ίδια στην «Espresso».

Οπως μας ενημέρωσε η τραγουδίστρια, εκείνη ερμηνεύει στην αγγλική γλώσσα το τραγούδι με τίτλο «Forget me». Συμπλήρωσε μάλιστα πως, σύμφωνα με τον τούρκικο στίχο, το σουξέ θα μπορούσε να μεταφραστεί στα ελληνικά σε «Ξέχνα τη λύπη».

Ενθουσιασμένη για το καινούργιο της βήμα είναι η Μάρω και, όπως είναι φυσικό, ανυπομονεί να δει ολοκληρωμένο το video-clip που γύρισε με τον Σινάν. Οπως μας είπε, το τραγούδι θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Τουρκία και στη συνέχεια θα ακουστεί στα ελληνικά ραδιόφωνα. «Μου λείπει η Ελλάδα, ειδικά αυτές τις άγιες μέρες, όμως αισθάνομαι πολύ δημιουργικά. Θα μείνω εδώ έως ότου τακτοποιηθούν όλες οι υποχρεώσεις μου» μας λέει.

Εκτός από τη συνεργασία της με τον Τούρκο καλλιτέχνη που, όπως είναι φυσικό, τη χαροποεί ιδιαίτερα, βρίσκεται σε συζητήσεις με θεατρικό παραγωγό προκειμένου να ανέβει στο σανίδι. Μπορεί να μην υπάρχει -επί του παρόντος τουλάχιστον- κάτι ανακοινώσιμο, καθώς όπως μας λέει η Μάρω «τίποτα δεν είναι έτοιμο», ωστόσο συμπληρώνει: «Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα και θέλω πάρα πολύ να το κάνω»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: