Ποιά θέση θα κατακτήσει ο Αλκαίος φέτος?

Πως σας φάνηκε το blog μας?

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΘΕΜΑ : Τζούλια Αλεξανδράτου

Τζούλια ΑλεξανδράτουΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στη ζωή της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Ο συνεργάτης της, Μένιος Φουρθιώτης, μίλησε στο «Μεσημεριανό Express» για τις λεπτομέρειες του γάμου, τη Eurovision και τη νέα συνάντησή της με τον παραγωγό ερωτικών ταινιών Δημήτρη Σειρηνάκη.

«Έγινε η πρώτη πρόβα νυφικού. Η Τζούλια χρειάζεται 14 μέτρα ουρά με όλα τα διαμάντια, που θα την κρατάνε 14 παρανυφάκια, τα οποία θα είναι ντυμένα όπως η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Τζούλια. Θα κατεβεί από λιμουζίνα 17 μέτρων, ειδική παραγγελία. Το πάρτι εκείνη την ώρα θα αρχίσει» είπε ο Φουρθιώτης στη μεσημεριανή εκπομπή. Ωστόσο, το γαμπρό δεν τον έχουμε δει ακόμα αλλά και γι' αυτό είχε μια απάντηση. «Το γαμπρό τον έχει κλειδωμένο για να μην πέσουν τα κοράκια πάνω του και τον φάνε. Το καλύτερο είναι να δείτε το γαμπρό εκείνη τη μέρα».

Για τη νέα τους συνάντηση με τον Δημήτρη Σειρηνάκη, τον παραγωγό ερωτικών ταινιών και υπεύθυνο για το πρώτο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο Μένιος Φουρθιώτης δήλωσε: «Είπαμε πολλά πράγματα αλλά το τι ακριβώς θα γίνει δεν ξέρω. Ήταν μια μεγάλη, σοβαρή και εποικοδομητική συζήτηση. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει δεύτερο DVD».

Τέλος, αποκάλυψε πως η Τζούλια έχει ήδη υπογράψει να εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία στη Eurovision του 2011.

Αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο, στο «Μεσημεριανό Express» μίλησε η Άσπα Πολυμεροπούλου, η δικηγόρος της οικογένειας Αλεξανδράτου. «Οι επιλογές της έχουν συμβάλει στην επιδείνωση της υγείας των γονέων της. Ο κύριος παράγοντας είναι το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό τους έχουν κατηγορήσει ότι υπήρξαν κακοί γονείς. Και αυτό είναι που στεναχωρεί περισσότερο τον κύριο Ζήσιμο και την κυρία Άλισον Αλεξανδράτου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: